"Reconversie profesională în domeniul administraţiei şi serviciilor publice în regiunile Vest, Sud-Vest, Sud, Sud-Est şi Bucureşti-Ilfov"
Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”

Angajatori

În prezent, conform calendarului de implementare, se desfăşoara activităţi de identificare a oportunităţilor de muncă în domeniul administraţiei şi serviciilor publice.

Pe parcursul proiectului această secţiune, destinată angajatorilor din domeniul administraţiei şi serviciilor publice va oferi servicii noi, spre exemplu identificarea de persoane capabile de a răspunde nevoilor dumneavostră de personale şi postarea de anunţuri de angajare

Având în vedere faptul că veţi beneficia în mod concret de rezultatele proiectului, avem rugămintea să completaţi formularul privind corelarea cererii de pe piaţa muncii cu necesarul de formare profesională la nivel regional în domeniul administraţiei şi al serviciilor publice. Chestionarul se adresează ordonatorilor de credite sau responsabililor cu resursele umane din cadrul instituţiilor şi serviciilor publice. Completaţi formularul online sau descărcaţi versiunea tipăribilă aici.


Autentificare utilizatori

Suport tehnic

Echipa suport tehnic:
E-mail: CallCenter@siveco.ro
Tel: 0372 11 44 00 ( reţea Vodafone),  apelabil din orice reţea la tarifele operatorului dumneavoastră.

Documente şi formulare

Activitati



Acest portal nu este optimizat pentru Internet Explorer V6