"Reconversie profesională în domeniul administraţiei şi serviciilor publice în regiunile Vest, Sud-Vest, Sud, Sud-Est şi Bucureşti-Ilfov"
Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”

Anunt consiliere Moldova Noua

Detalii legate de comunicat
Locaţie: 
Sediul AJOFM Moldova Noua, Sos. Dunarii, nr.1
Data eveniment: 
Lu, 01/14/2013 - 14:00

Vă anunţăm ca luni, 14 ianuarie 2013 incepând cu ora 14, va avea loc în Moldova Noua,la sediul AJOFM Moldova Noua, Sos. Dunarii, nr. 1, în cadrul proiectului „Reconversie profesională în domeniul administraţiei şi serviciilor publice în regiunile Vest, Sud-Vest, Sud, Sud-Est şi Bucureşti-Ilfov”, consilierea profesională a grupului ţintă pentru cursul de Inspector/Referent Resurse Umane.

Proiectul îşi propune să ofere noi oportunităţi de reintegrare în viaţa activă a şomerilor, dar şi a absolvenţilor cu studii medii şi superioare care nu şi-au găsit un loc de muncă şi se implementează la nivel naţional în regiunile Vest, Sud-Vest, Sud, Sud Est şi Bucureşti-Ilfov. Activităţile proiectului integrează în mod eficient consilierea profesională cu formarea profesională şi organizarea de „job-cluburi”. Persoanele care se înscriu în proiect vor beneficia de metode inovative de predare: cursuri în format digital, portal colaborativ prin care se pun la dispoziţie facilităţi suplimentare de accesare a informaţiei pentru grupul ţintă.

Accesul la cursurile de reconversie profesională este GRATUIT, datorită cofinanţării oferite de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013" - "Investeşte în oameni!"


Autentificare utilizatori

Suport tehnic

Echipa suport tehnic:
E-mail: CallCenter@siveco.ro
Tel: 0372 11 44 00 ( reţea Vodafone),  apelabil din orice reţea la tarifele operatorului dumneavoastră.

Documente şi formulare

ActivitatiAcest portal nu este optimizat pentru Internet Explorer V6