"Reconversie profesională în domeniul administraţiei şi serviciilor publice în regiunile Vest, Sud-Vest, Sud, Sud-Est şi Bucureşti-Ilfov"
Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”

Evenimente

Planificate

Momentan nu sunt evenimente planificate

Desfăşurate

Jo, 01/31/2013 - 12:00
Centrul Regional de Formare Continua Timisoara, Calea Sever Bocu, nr. 45

Ma, 11/20/2012 - 09:30
Hotel Lev Or, din str. Occidentului nr25

Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administraţia Publică Locală Bucureşti anunţă organizarea focus grupului prevăzut pentru anul II de implementare a proiectului „RECONVERSIE PROFESIONALA IN DOMENIUL ADMINISTRATIEI SI SERVICIILOR PUBLICE IN REGIUNILE VEST, SUD-VEST, SUD, SUD-EST SI BUCURESTI-ILFOV.

Focus grupul este una dintre activităţiile proiectului care va furniza date în sprijinul elaborării studiului anual privind cererea si oferta de pe piata muncii în domeniul administraţiei şi serviciilor publice.

Mi, 03/28/2012 - 10:00
Sediul CENTRUL REGIONAL DE FORMARE CONTINUĂ PENTRU ADMINISTRAŢIA PUBLICĂ LOCALĂ - CRFCAPL Timişoara, Calea Sever Bocu Nr. 11-13, tel/ fax.: 0256/ 29 52 64

Centrul Regional de Formare pentru Administraţia Publică Locală Timişoara anunţă organizarea focus grupului prevăzut pentru anul II de implementare a proiectului „RECONVERSIE PROFESIONALA ÎN DOMENIUL ADMINISTRAȚIEI SI SERVICIILOR PUBLICE ÎN REGIUNILE VEST, SUD-VEST, SUD, SUD-EST ȘI BUCURESTI-ILFOV”, axa prioritară nr. 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, domeniul major de intervenţie 5.1. „Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare”. Acesta este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – „Investeşte în oameni!”.

Mi, 03/14/2012 - 10:00
Hotel Parc, Restaurant Flora, din str. Mihai Viteazul, nr. 18

Centrul Regional de Formare pentru Administraţia Publică Locală Craiova anunţă organizarea focus grupului prevăzut pentru anul II de implementare a proiectului „RECONVERSIE PROFESIONALA ÎN DOMENIUL ADMINISTRAȚIEI SI SERVICIILOR PUBLICE ÎN REGIUNILE VEST, SUD-VEST, SUD, SUD-EST ȘI BUCURESTI-ILFOV”, axa prioritară nr. 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, domeniul major de intervenţie 5.1. „Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – „Investeşte în oameni!”.

Lu, 02/27/2012 - 10:00
Hotel Calarasi (SC BORCEA SRL)

Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administraţia Publică Locală Calarasi anunţă organizarea focus grupului prevăzut pentru anul II de implementare a proiectului „RECONVERSIE PROFESIONALA IN DOMENIUL ADMINISTRATIEI SI SERVICIILOR PUBLICE IN REGIUNILE VEST, SUD-VEST, SUD, SUD-EST SI BUCURESTI-ILFOV”, axa prioritară nr. 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, domeniul major de intervenţie 5.1. „Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – „Investeşte în oameni!”.

Mi, 02/15/2012 - 09:30
Hotel LEV OR II, din str. Occidentului nr. 41, sala Venus

Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administraţia Publică Locală Bucureşti anunţă organizarea focus grupului prevăzut pentru anul II de implementare a proiectului „RECONVERSIE PROFESIONALA IN DOMENIUL ADMINISTRATIEI SI SERVICIILOR PUBLICE IN REGIUNILE VEST, SUD-VEST, SUD, SUD-EST SI BUCURESTI-ILFOV”, axa prioritară nr. 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, domeniul major de intervenţie 5.1. „Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – „Investeşte în oameni!”.

Vi, 04/29/2011 - 10:30
Hotel Parc, Craiova

Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administraţia Publică Locală Craiovaa organizat ultimul focus grup, din pachetul de cinci, prevăzut a se desfăşura în primul an al proiectului, cu scopul de a colecta informaţii în vederea elaborării “Studiului privind corelarea cererii de pe piaţa muncii cu necesarul de formare profesională în domeniul administraţiei şi serviciilor publice şi nevoia de formare a grupului ţinta” pentru Regiunea Sud-Vest.

Jo, 04/28/2011 - 11:00
Hotel Ferdinand (Zona Miga - Grand), Constanta, bulevardul Ferdinand, nr. 12

Focus grupul pentru regiunea Sud-Est, care cuprinde judeţele Vrancea, Galaţi, Brăila, Tulcea, Buzău şi Constanţa s-a desfăşurat la Constanţa în data de 28 aprilie 2011, fiind organizat de către  Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administraţia Publică Locală Constanţa. Au participat reprezentanţi ai structurilor locale, consiliul judeţean şi primărie, poliţie, învăţământ, asistenţă socială, evidenţa persoanelor, finanţe locale.  Discuţiile s-au purtat într-o atmosferă placută, animată, membrii grupului interacţionând între ei dar şi cu moderatorul.  

Mi, 04/20/2011 - 10:00
Sediul CRFCAPL Timişoara, Calea Sever Bocu 11 - 13

 La Timişoara, în data de 20 aprilie 2011 a avut loc focus grupul ”Identificarea cererii de locuri de muncă şi a nevoilor de formare în domeniul administraţiei şi servicii­­­lor publice pentru regiunea Vest”. Organizatorul evenimentului,  Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administraţia Publică Locală Timişoara, partener în proiect, a reuşit să mobilizeze reprezentanţi ai potenţialilor angajatori şi ai Agenţiilor Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din judeţele Caraş Severin, Timiş şi Arad. Prezenţa reprezentanţilor mai multor judeţe a  conferit un plus de valoare întâlnirii şi schimbului de idei care s-a focalizat pe nevoia de formare.

Vi, 04/15/2011 - 10:00
Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti

Vineri 15 aprilie 2011, la invitaţia Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, doi dintre membrii echipei de proiect a Centrului Regional de Formare Continuă Bucureşti au participat la Bursa Locurilor de Muncă organizată la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti. Acest  eveniment s-a organizat în cadrul Bursei Naţionale a Locurilor de Muncă, acţiune pe plan naţional iniţiată de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă prin intermediul filialelor sale judeţene.

Lu, 04/11/2011 - 10:30
Hotel Călăraşi, din Str. 1 Decembrie 1918 nr.2, Călăraşi

Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administraţia Publică Locală  Călăraşi, partener  în proiect, a organizat  în data de 11 aprilie 2011, la hotelul Călăraşi din oraşul Călăraşi, al doilea focus grup din seria evenimentelor anuale de acest tip.

Jo, 03/24/2011 - 10:00
Hotel Capşa

     Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administraţia Publică Locală Bucureşti a organizat  în data de 24 martie 2011, la hotelul Capşa, focus grupul cu tema ”Identificarea cererii de locuri de muncă şi a nevoilor de formare în domeniul administraţiei şi serviciilor publice pentru regiunea Bucureşti – Ilfov”.

Lu, 11/22/2010 - 10:00
Sediul CRFCAPL Bucureşti

În cadrul întâlnirii au fost evaluate activităţile efectuate de către parteneri şi au fost stabilite priorităţile pentru perioada următoare.

 


Autentificare utilizatori

Suport tehnic

Echipa suport tehnic:
E-mail: CallCenter@siveco.ro
Tel: 0372 11 44 00 ( reţea Vodafone),  apelabil din orice reţea la tarifele operatorului dumneavoastră.

Documente şi formulare

ActivitatiAcest portal nu este optimizat pentru Internet Explorer V6