"Reconversie profesională în domeniul administraţiei şi serviciilor publice în regiunile Vest, Sud-Vest, Sud, Sud-Est şi Bucureşti-Ilfov"
Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”

Cont utilizator

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice CRFCAPL Bucureşti are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale care îi sunt furnizate. 

Vă rugăm să consultaţi:

Prin continuarea acţiunii de înregistrare ca utilizator vă daţi acordul asupra procesării datelor personale proprii în scopurile menţionate în Regulament şi Nota de informare.

 

Stimaţi utilizatori, vă informăm că, după crearea unui nou cont, este necesar să aşteptaţi validarea acestuia de către un administrator.

Informaţii de cont
Spaţiile sunt permise; punctuaţia nu este permisă cu excepţia punctului, liniuţei şi linie jos (underscore).
Introduceţi o adresă validă de e-mail. Toate mesajele noastre vor fi trimise la această adresă. Adresa de e-mail nu va fi făcută publică şi va fi folosită numai în cazurile în care doriţi schimbarea parolei sau vă abonaţi voluntar la diverse notificări.
Introduceţi o parolă pentru noul cont.
Trebuie să selectaţi o regiune de care aparţineţi
CAPTCHA
Această întrebare este pusă în scopul determinării dacă avem deaface cu un utilizator uman şi pentru a prevenii înscrierile automate de tip spam.
1 + 14 =
Rezolvă această problemă simplă de matematică şi introdu răspunsul. Ex. pentru 1+3, introdu 4.

Suport tehnic

Echipa suport tehnic:
E-mail: CallCenter@siveco.ro
Tel: 0372 11 44 00 ( reţea Vodafone),  apelabil din orice reţea la tarifele operatorului dumneavoastră.

Documente şi formulare

ActivitatiAcest portal nu este optimizat pentru Internet Explorer V6